Arskan Rakennuspalvelut Oy on vahva ja kokenut rakentaja!

Palvelut

 

Saneeraus ja uudisrakentaminen

Arskan Rakennuspalvelut Oy on vahva ja kokenut rakentaja. Ammattitaitomme ja osaamisemme ovat käytettävissä vanhojen rakennusten saneerauksissa sekä uudisrakentamisessa Jyväskylän ja lähikuntien alueella.

Palvelumme kattavat kaikki vaativat julkisivu- ja ulkoremontit sekä uudisrakentamisen. Olemme erikoistuneet vanhojen rakennusten ja omakotitalojen ulko-sekä sisäpintojen remontointiin. Halutessasi rakennamme talosi  ”avaimet käteen” -periaatteella aivan valmiiksi asti, perustuksista kattoon saakka omien toiveidesi mukaisesti! Yrityksellä on jokaiselle työvaiheelle ammattilainen käytössä mm. LVI-ja sähköasentajat.

Teemme myös pienempiä huoneistoremontteja, sauna-ja kylpyhuoneremontteja. Muistathan, että voit lisätä kiinteistösi myyntiarvoa pienelläkin pintaremontilla, esim. parketin asennuksella, tapetoinnilla ja maalaustöillä.

Annamme kaikille töillemme takuun. Palvelujamme käyttävät niin yksityiset kuin yrityksetkin Jyväskylän seudulla ja lähikuntien alueella.

Uudisrakentaminen

Rakennamme kotisi perustuksista kattoon saakka! Suunnitellaan yhdessä unelmiesi koti.

Ulkoverhous – Julkisivuremontti

Uusi kotisi ulkoverhous ajoissa! Uudistettu ulkoverhous ja ulkovuoraus takaa pitkäikäisen kodin, nostaa talon arvoa sekä lisää viihtyvyyttä. Ulkoverhousremontin yhteydessä lämmöneristystä parannetaan lisälämmönerityksellä ja samalla korjataan mahdolliset muut vauriot, kuten tuuletuksen parantaminen ja saneerataan mahdolliset lahovauriot. Nämä kaikki korjaustyöt auttavat rakennustasi pysymään terveenä, julkisivun ja rakenteen kuivana.

Kattoremontti

Kattoremontit toteutamme ammattitaidolla. Kattoremontin yhteydessä saat meiltä asennuksen ja yksityiskohtaisesti viimeistellyn vesikaton kotisi suojaksi.

Ulkomaalaus

Toteutamme kattavasti kaikki ulkomaalaustyöt kattomaalauksista, ulkoverhouksien ja piharakennusten maalauksiin.

Mökkitalkkari

Tarjoamme monipuoliset mökkipalvelut Jyväskylän ja lähikuntien alueella. Räätälöimme aina yhdessä asiakkaalle henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden!

Mökkitalkkarin tuntihinta on 43,5€/ tunti.

Tarkastuskäynnit

Kerran kuussa 45 €
Kaksi kertaa kuussa 70 €
Neljä kertaa kuussa 120 €

Hinnat sis. alv. 24% sekä matkakulut Rutalahti +50km alueella.
Tämän matkan ylittyessä lisäämme hintoihin matka­kulut, 0,75€/ km.

Hinnasto

Asiakkaalle räätälöidään oma palvelukokonaisuus ja hinta muodostuu siitä mitä palveluun sisältyy. Teemme mielel­lämme pitkäaikaisia sopimuksia,  pyydä tarjous!